Bygga en nisch blogg och göra affiliate marknadsföring och tjäna pengar

Om det finns en nisch som intresserar dig och du kan bygga en anständig publik runt det, lansera en blogg och använda affiliate marknadsföring för att generera intäkter är ett fantastiskt sätt att tjäna pengar på nätet.

Jag vet med egna ögon att lära sig att skapa en blogg (än mindre tjäna pengar på det) kan vara ett kolossalt företag.

När du har lanserat din blogg (eller specialiserad webbplats) är nästa steg att bestämma vilka produkter och företag du kan samarbeta med som affiliate för att underlätta försäljningen av en relaterad och användbar produkt för din publik av framtida läsare.

I ett ord, affiliate marknadsföring är att sälja någon annans produkt genom att hänvisa kunder till deras webbutik. Om du kan skapa innehåll (på en blogg) eller en sådan värdefull resurs för personer som letar efter en viss produkt och sedan skicka dem där de kan köpa den, får du en förutbestämd procentandel av varje försäljning.

Det tar tid och ansträngning, men webbplatsägare som jag och Pat Flynn av Smart passiv inkomst, har byggt livsförändrande karriärer genom affiliate-marknadsföring. Låt oss börja med grunderna i att bygga din nisch webbplats och blogg, och sedan komma in hur affiliate marknadsföring kommer att fungera för dig.